luni, 7 septembrie 2009

ploua stupid...

Nu stiu de ce ploua.. cred ca spre nefericirea mea... mereu am urat ploaia; pentru ce e si pentru ce aduce cu ea. Nu e decat un rebut  al cerului, pur si simplu ceva de care el nu mai are nevoie...
inafara de fericirea catorva tarani care se bucura de venirea ei , pentru ca le sporeste recoltele, ce mai aduce bun cu ea? Nimic... doar dezolare, melancolie, izolare.
 Frigul lichid imi ingheata oasele si nu mai pot misca. Sunt imobila si incatusata inauntrul meu... si toate astea din cauza ei. De ce trebuie sa o suport?? trebuie sa gasesc o metoda sa scap de ea...o sa ma gandesc serios la asta si cand o sa gasesc solutia... o sa o fac publica, iar toti cei cu oase inghetate de frigul lichid imi vor multumii.
pana atunci continua sa ploua stupid....

2 comentarii:

  1. Nu m-am gandit niciodata la ploaie ca un rebut, poate ca si ea isi are rostul in lume.Nu pot sa urasc ploaia pentru ca asta ar insemna sa urasc curcubeul ce vine dupa ploaie, sa urasc mirosul atat de specific si atat de aparte al ploii de vara pe o caldura torida, dar fiecare cu partea lui de pahar, fie el plin sau pe jumatate gol .

    RăspundețiȘtergere