joi, 25 martie 2010

Smething new.



           De curand a fost ziua mea, iar celor care au uitat sa-mi spuna la multi ani le transmit ca  ii iert de data asta, cu conditia sa nu se mai repete. :) Cel mai frumos lucru nu a fost ziua mea in sine (ca vorba aia, e in fiecare an) ci  faptul ca o data cu ea, o noua pasiune a facut radacinute in inima mea.
          Am primit o chitara! si am fost extrem de fericita. acum ma chinui sa invat sa o foslosesc , dar intre noi fie vorba nu e chiar asa floare la ureche.E destul de greu pentru un incepator sa tina un acod care presupune bareu, sau  tinerea a 4 corzi cu patru degete pe 3 taste. ;))  sau ma rog e greu pentru mine, nu stiu daca e o regula generala. Imi doresc din suflet sa reusesc sa cant si eu candva in viata asta ca si el.. El e ca si cum s-ar fi nascut cantand la chitara, nu depune nici un efort. Il cam invidiez ce-i drept :-" da-mi trece mie!
          Momentan ma chinui (dupa ce am invatat cateva acorduri de baza, le mai uit denumirile cateodata ce-i drept) sa invat sa cand inceputul de la Cheek To Cheek - Ella Fitzgerald and Louis Armstrong dar e mai greu cu trecerea de la un acord la altul in timp util.;)) Sper sa reusesc cat mai  repede. important e ca sunt dornica sa invat
          Sper sa fiu vreodata capabila sa invat cateva piese cap coada pe care sa le cant in fata prietenilor (care sa fie incantati desigur).
          Dar pana atunci o sa va tin la curent cu felul in care o sa evoluez. Pana data viitoare ne www, si sms, siiiii HAI PA!

2 comentarii:

  1. fata draga, io iti spun, ca-n curand vei invata, acordurile a le schimba, melodiute a canta si ritmuri shmenare a batea. hai pa :-*

    RăspundețiȘtergere
  2. eee si cu tine acuma toate se invata, sti tu prima coca cola, primu' acord, prima melodie cap-coada :P si tot asa...
    astept cu nerabdare primu' concert live asa ca pune-te cu burta pe chitara :))
    hai gudbay

    RăspundețiȘtergere